• www.skvelevecicky.sk
  • Kontakt
    +421 903 466 259
    kontakt@skvelevecicky.sk
  • Môj profil
  • je prázdny
    za 0.00 €
Skvelé vecičky - vecičky ktoré si zamilujete

Hydratačný krém na nohy s konopným olejom a alantoínom HEMP, 75 ml

Hydratačný krém na nohy s konopným olejom a alantoínom HEMP, 75 ml
  • Hydratačný krém na nohy s konopným olejom a alantoínom HEMP, 75 ml
  • Hydratačný krém na nohy s konopným olejom a alantoínom HEMP, 75 ml
  • Hydratačný krém na nohy s konopným olejom a alantoínom HEMP, 75 ml
Kráčajte životom s ľahkosťou! Hydratačný krém na nohy účinne zjemňuje pokožku a zabraňuje vzniku mikrotrhlín. Konopný olej a alantoín v zložení krému poskytujú kvalitnú výživu, stimulujú obnovu buniek epidermy, pokožku zjemňujú a robia pružnou a elastickou. Krém sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva lepkavý pocit.
Kód produktu
03012EU
Výrobca
HEMP
URL adresa
Zobraziť
6.40 €Cena
Odoslanie za 5-7 pracovných dní

Prírodné tajomstvo mladosti je odhalené! Produkty radu HEMP BEAUTY COLLECTION boli vytvorené na udržanie krásnej a zdravej pokožky v každom veku. Základnou zložkou kozmetických prípravkov je za studena lisovaný konopný olej, bohatý na polynenasýtené mastné kyseliny a vitamíny, ako aj špeciálne vybrané aktívne zložky.

AKTÍVNE ZLOŽKY

KONOPNÝ OLEJ (Cannabis Sativa Seed Oil)

Konopný olej je skvelým vodičom pre všetky zložky, ktoré sú rozpustné v tukoch, zvyšuje ich účinok. Vďaka vysokým penetračným vlastnostiam sa aktívne zložky dostávajú do hlbokých vrstiev epidermy, aktívne obnovujú hydrolipidovú rovnováhu pokožky, čím zabezpečujú jej elasticitu a hladkosť.

FRUKTÓZOVÉ OLIGOSACHARIDY (HerbEx™ Fructovan)

HerbEx™ Fructovan majú vynikajúci a dlhotrvajúci hydratačný účinok, podobne ako kyselina hyalurónová. Zohrávajú dôležitú úlohu v hydratácii tkanív a sú schopné zadržiavať väčšie množstvo vody ako ktorákoľvek iná prírodná látka.

ALANTOÍN (Allantoin) je látka, ktorá má silný zmäkčujúci účinok, prispieva k odmietnutiu neživotaschopných tkanív. Z drsnej pokožky nôh odstraňuje trhliny, praskliny a podráždenia, čím pokožka nadobúda hladký, dobre upravený vzhľad. Okrem toho je alantoín skvelou hydratačnou látkou pre všetky typy pokožky.

Spôsob použitia: naneste malé množstvo krému na čistú pokožku nôh.

Skladujte pri teplote od +5 do +25 °С, mimo priameho slnečného žiarenia a mimo dosahu detí.

Dátum spotreby: 18 mesiacov.

Zloženie/Ingredients (INCI): Aqua, Caprylic / Capric Triglyceride, Palmitic Acid, Stearic Acid, Lecithin, Isopropyl Palmitate, Cannabis Sativa Seed Oil, HerbEx™ Fructovan (Butylene Glycol, Aqua, Fructan), Glycerin, Glyceryl Stearate, Sodium Hyaluronate, Urea, Panthenol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Xanthan Gum, Tocopherol, Allantoin, Fragrance.

Neobsahuje parabény, silikóny a minerálne oleje.

Bezpečnostné opatrenia: individuálna intolerancia zložiek.

 
Súbory cookies používame pre správne fungovanie našej webovej stránky a jej funkcií. Pomocou súborov cookies si tiež napríklad pamätáme váš preferovaný jazyk, zvyšujeme pre vás relevantnosť zobrazovaných reklám, počítame návštevnosť stránok a pamätáme si vaše nastavenia vykonané na stránke.